Tom for ferielektyre? Denne uken er det høysommertilbud på papirbøker!

Tom for ferielektyre? Denne uken er det høysommertilbud på papirbøker!
juli 13, 2018 Dr. Spruce

Er du på hytta og trenger påfyll av ferielesing? Prøv en av våre fantastiske spenningsserier!  

Denne uken koster alle våre bøker kun 99 kr! Bestill før 20. juli og få boken i postkassen i løpet av noe får dager! Vi sender over hele Norge.

Det er lite som slår å sitte i morgensolen med en god kopp kaffe og lese en god bok! Litt ut på sommeren blir man ofte ferdig med den boken man kjøpte til ferien og trenger mer… Men er langt fra en bokhandel. Fortvil ikke: nettbutikken er nær og alltid åpen: Sjekk en av våre fantastiske spenningsserier av Ulrik I. Rolfsen, Eirik Ildahl, Øvre Richter Frich m.fl.

Hos oss kan du bestille alternativ kvalitetslitteratur til en billig penge og få boken rett i postkassen!


JONAS FJELD-SERIEN

“Dette er livat underholdningslitteratur. Artige, gamle greier med innslag av uakseptable holdninger.” – Knut Nærum

EKSKLUSIVT SPESIALOPPLAG MED NYE OMSLAGSILLUSTRASJONER
Jonas Fjeld-serien er en norsk eventyrserie i 21 episoder skrevet av Øvre Richter Frich i perioden 1911 – 1935. Den norske superhelten Jonas Fjeld kan sammenlignes med James Bond eller Indiana Jones. Handlingen i bøkene utspiller seg over hele verden. (Kanskje du kan finne en bok som foregår akkurat der du skal på ferie?)
Dr. Spruce Books har invitert en rekke kunstnere og illustratører til å lage nye omslag til Jonas Fjeld-serien. Bøkene inneholder også mye ekstra informasjon. Blant annet tekster av Fredrik Wandrup, Frich-biograf Christopher Hals Gylseth  og intervjuer med de nye omslagskunstnerene. Vi har i tillegg samlet mye morsom og ikke fullt så morsom informasjon om de enkelte utgivelsene.ILDAHL-SERIEN

“Pulpfiction 2.0” – Øyvind Holen – D2
“Vill så det holder” – Geir Vestad – Hamar Arbeiderblad

Eirik Ildahl har tilsynelatende levd et tilbaketrukket, borgelig liv på Oslo vest. Nå letter han for første gang på sløret om sine dunkle eventyr. Det viser seg at Ildahl har vært smugler, PST-agent, svindler, reformator og oppdagelsesreisende!
All den grenseløse fantasien som Ildahl må tøyle i sin jobb som manusmekaniker i tv-såper som Hotell Cæsar, slippes løs i hemningsløse fortellinger. Inspirert av bekjennelses-litteraturens navlebeskuende blikk setter Ildahl opp et scenario som utspiller seg alle andre steder enn hjemme ved kjøkkenbenken.JAVAR JAFRI-SERIEN:

Advokat og kampsportspesialist Javar Jafri sloss med Putins agenter, islamske fundamentalister, norske landsforrædere og ikke minst PST i denne spenningsromanen av Ulrik Imtiaz Rolfsen.

Boken som følger hovedkarakteren fra tv-serien TAXI på et nytt, heseblesende eventyr, er en nyutgivelse av romanen GASS fra 2012. Boken er delvis nyskrevet, slik at den er oppdatert til dagens situasjon.


PIOTRS LOG-SERIEN:

“Medrivende og høyst original”  – Jon Michelet (R.I.P)

For noen år siden stjal et multinasjonalt mannskap på 16 menn og kvinner en oljetanker utenfor Nigeria. Skipet fikk navnet “Dark Norse”. Ledet av den mystiske norske “Kaptein 12”, svindler de pirater på verdenshavene. De spiller et farlig spill …
Deres historie blir fortalt av en av mannskapet, en polsk matros kalt Piotr386.
Nå har de stjålet 750 000 fat med råolje fra en versting pirat. Det de ikke vet er hans onde plan for denne spesifikke lasten…

Er dette sant? Vi aner ikke. Er det morsomt? Vær trygg!


Det enkleste (og billigste) er å bestille rett fra oss i vår enkle og sikre nettbutikk!

Legg merke til: https, den grønne hengelåsen og “Secure” betyr at siden er kryptert og sikker å handle på!
Du kan betale med PayPal eller de fleste kredittkort som VISA, Mastercard osv. 

 

 

HOLD DEG OPPDATERT OM Dr SPRUCE BOOKS UTGIVELSER: