Påskelektyre? Supertilbud på alternative spenningsserier i Spruce butikk!

Påskelektyre? Supertilbud på alternative spenningsserier i Spruce butikk!
mars 27, 2020 Dr. Spruce

KORTREIST OG KORONAFRI SPENNING!

Enten det blir påsketur eller ikke. – Kanskje begynner lageret med koronalektyre å tømmes?

Denne helgen kan du fylle på med alternative spenningsserier til en svært rimelig penge!

Bestill før den 01.04.2020 og få alle bøker til kun 99kr pr stk.

Nettbutikken er alltid åpen! Bestill i dag og du har boken i postkassen i løpet av ca. 3 virkedager*.

Alle våre bøker blir sendt fra vårt koronafrie lager midt inne i den norske granskauen!


SJEKK VÅRE POLULÆRE SPENNINGSSERIER HER:

ILDAHL – SERIEN

«Pulpfiction 2.0» – Øyvind Holen D2


ILDAHL-SERIEN 1 – DØDEHAVETS NEPTUN

Av Eirik Ildahl – 235 sider

Eirik Ildahl har tilsynelatende levd et tilbaketrukket, borgelig liv på Oslo vest. Nå letter han for første gang på sløret om sine dunkle eventyr. Det viser seg at Ildahl har vært smugler, spion, svindler, reformator og oppdagelsesreisende!
Det hele starter som en uskyldig visitt til en gammel diplomatvenn stasjonert i Kampala. En betydelig mengde diamanter og dop av den sjelsutvidende typen fører oss ut på et metafysisk eventyr vi sjelden har sett maken til.

Ildahls manglende moral, samt evne til å la seg drive med mulighetene, gjør reisen inn i Afrikas dypeste jungel til en uforutsigbar fest. Vi møter magiske pygméer, polsk-indiske skjønnheter og blir ført over i andre dimensjoner! Ildahl utfordrer tilslutt universets samlede åndsmakt, men oppdager at det ikke blir noen lett match. Klarer han omsider å ta seg sammen når det er hele menneskehetens skjebne som står på spill?

Mer om boken – bestill her

 

ILDAHL-SERIEN 2 – CALIGULAS SIRKUS

Av Eirik Ildahl – 262 sider

Eirik Ildahls serie med seg selv i de mest fantastiske roller er fornøyelig lesing. – En passe dose bekjennelseslitteratur og en stor dose fri fantasi, gir oss de ultimate “skryte og juge historiene”. Ildahls presise sjangerlek har ingen grenser. En ting er sikkert: Det tar alltid av.

All den grenseløse fantasien som Ildahl må tøyle i sin jobb som manusmekaniker i tv-såper som Hotell Cæsar, slippes løs i en hemningsløs fortelling. Inspirert av bekjennelses-litteraturens navlebeskuende blikk setter Ildahl opp et scenario som utspiller seg alle andre steder enn hjemme ved kjøkkenbenken.

I ILDAHL-SERIEN 2 begår Eirik Ildahl de grusomste forbrytelser i et misforstått forsøk på å forsvare fedrelandets interesser. På sin flukt gjennom Europas lysskye miljøer ser han sitt snitt til å ta plass i kardinalkollegiet i Roma, før han forviller seg ned i byens kloakk hvor han møter en ekte neandertaler – fra Bærum.

Mer om boken – bestill her

 

ILDAHL-SERIEN 3 – DEMONEN FRA STJERNENE

Av Eirik Ildahl – 247 sider

Eirik Ildahl nekter seg ingenting. Med den 3. boken i ILDAHL-SERIEN ser vi tydelig Eirik Ildahls prosjekt.

I “Demonen fra stjernene” får Eirik Ildahl uante evner i et møte med blå brennmaneter. Vi dras med på et fantastisk eventyr hvor forfatteren er innom Hamar, Los Angeles, Paulsenkaia, en sydhavsøy og et russisk Oslo som i 2027 blir styrt av guvernør Støre… Hva jakter han egenlig på? – Seg selv selvfølgelig.

Mer om boken – bestill her

 

JAVAR JAFRI – SERIEN

«Uhyggelig spennende og godt skrevet» – Knut Olav Åmås


GASS-RØRLEDNINGEN

Av Ulrik Imtiaz Rolfsen – 382 sider

Advokat og kampsportspesialist Javar Jafri sloss med Putins agenter, islamske fundamentalister, norske landsforrædere og ikke minst PST i denne spenningsromanen av Ulrik Imtiaz Rolfsen.

Boken som følger hovedkarakteren fra tv-serien TAXI på et nytt, heseblesende eventyr, er en nyutgivelse av romanen GASS fra 2012. Boken er delvis nyskrevet, slik at den er oppdatert til dagens situasjon.

I GASS-RØRLEDNINGEN jobber Javar Jafri som advokat og etterforsker i Økokrim når han blir kontaktet av en mystisk varsler. Javar vikler seg inn i et nett av løgner og sannheter hvor det er vanskelig å skille mellom troverdighet og konspirasjon. Når han tar samboeren Anne i utroskap, mister han helt fotfestet og livet hans raser i avgrunnen med sex, alkohol og død. Akkurat da dukker PST opp, og de har ikke gode nyheter…

Mer om boken – bestill her

 


PIOTRS LOG – SERIEN

«Medrivende og høyst original» – Jon Michelet (R.I.P)


PIOTRS LOG 1 – DARK NORSE

Av Piotr386 – 142 sider

For noen år siden stjal et multinasjonalt mannskap på 16 menn og kvinner en oljetanker utenfor Nigeria. Skipet fikk navnet «Dark Norse». Ledet av den mystiske norske «Kaptein 12», svindler de pirater på verdenshavene. De spiller et farlig spill …
Deres historie blir fortalt av en av mannskapet, en polsk matros kalt Piotr386.
Nå har de stjålet 750 000 fat med råolje fra en versting pirat. Det de ikke vet er hans onde plan for denne spesifikke lasten…

Er dette sant? Vi aner ikke. Er det morsomt? Vær trygg!

Mer om boken – bestill her

PIOTRS LOG 2 – TIL VERDENS ENDE

Av Piotr386 – 142 sider

For noen år siden stjal et multinasjonalt mannskap på 16 menn og kvinner en oljetanker utenfor Nigeria. Skipet fikk navnet «Dark Norse». Ledet av den mystiske norske «Kaptein 12», svindler de pirater på verdenshavene. De spiller et farlig spill …
Deres historie blir fortalt av en av mannskapet, en polsk matros kalt Piotr386.

I EPISODE 2 er Dark Norse og mannskapet involvert i en hemmelig internasjonal operasjon som kommer ut av kontroll. En hel paradisøy er kapret, og situasjonen er fastlåst inntil Kaptein 12 gjør sitt trekk …

Mer om boken – bestill her

 


JONAS FJELD – SERIEN

«Livat underholdningslitteratur. Artige gamle greier med innslag av uakseptable holdninger» – Knut Nærum


JONAS FJELD-SERIEN 1 – De knyttede never

Av Øvre Richter Frich – 128 sider – Ny omslagsillustrasjon Mikkel McAlinden

Det hele begynner i Jonas Fjelds hemmelige hule i Homansbyen i Oslo. Fjeld og den finske dvergen Ilmari Erko forbereder et halsbrekkende bankkupp… Ingenting går helt som planlagt og vi dras inn i en forrykende jakt som setter premissene for de påfølgende bøkene i Jonas Fjeld-serien!

«Ved Hønefoss gikk Fjeld hurtig ut. Han var alene på perrongen med konduktøren. Godsvognens dør ble slått opp. Der stod hans koffert side om side med den gule.
– Ja, nå greier jeg meg selv, sa Fjeld. Og konduktøren gikk tilbake til sine plikter. Fjeld hoppet inn i vognen, det lød et svakt knekk, og låsen på den gule kofferten sprang opp under trykket av et brekkjern. Der lå Erko bundet og kneblet.»

Mer om boken – bestill her

 

JONAS FJELD-SERIEN 2 – Kondoren

Av Øvre Richter Frich – 134 sider – Ny omslagsillustrasjon Marthe Thorshaug

I Kondoren følger vi Jonas Fjelds flukt til Argentina – Fra verdensmetropolen Buenos Aires til det dypeste av Amazonas. På pampasen møter vi for første gang en av Jonas Fjeld-seriens meste kjente kvinnelige bifigurer; den unge og vakre Donna Francesca. Hun gir han en inka-lykkeamulett som tilskrives ekstraordinære egenskaper. Fjeld bærer denne rundt halsen gjennom resten av serien og den redder han mangfoldige ganger…

«- Du kan da ingenting. Vi kommer til å begrave deg før måneden er omme. Lærer dere ikke noe der oppe i Norge? Jeg tør nesten ikke slippe deg ut på pampasen. De hakker deg til plukkfisk. Hva sier du til å bli stallmester hos far eller min livtjener? Så kunne vi tale fransk hele dagen og fiske laks i elven.
Den unge damen så henrykt ut over ideen.
– Jeg er redd for at jeg ikke duger til å være tjener heller, sa Fjeld. – Vi har så vanskelig for å bøye ryggen hjemme i mitt fedreland. Sant å si tror jeg at jeg helst ville forsøke på å bli slått i hjel på en anstendig måte. Det er jo en egen spenning ved det, ikke sant?»

Mer om boken – bestill her

 

JONAS FJELD-SERIEN 3 – Gullåren

Av Øvre Richter Frich – 148 sider – Ny omslagsillustrasjon Anders Smebye

Jonas Fjeld våkner til åpningen av Panamakanalen… To år før den åpnet i virkeligheten! – Vi blir med på en spektakulær tur fra Panama, via San Fransisco til Yukon-elvens bredder og Nord-Amerikas gullfylte skoger. Dette er siste bok i «trilogien” om reisen som omformer Jonas Fjeld fra røver til helt…

“- Og hva vil De nå ta Dem for? spurte Huysmann utålmodig.
– Eventyr og atter eventyr, mumlet den syke og veltet seg ut av hengekøyen og strakte armene. – Det er veien for dem som har lidt skipbrudd. – Farer, anstrengelser og nød, det er medisin for en mann, som har sett solen gå ned for alltid.”

Mer om boken – bestill her

 

JONAS FJELD-SERIEN 4- De sorte gribber

Av Øvre Richter Frich – 156 sider – Ny omslagsillustrasjon Behzad Farazollahi

Det er vår og folkefest på Karl Johan. Ti tusener er samlet på Slottsplassen. Den feststemte hovedstaden blir angrepet fra luften av «de sorte gribber»! – Terroren rammer stygt og Jonas Fjeld må ordne opp… Med seg på laget har han sine beste følgesvenner: den finske dvergen Ilmari Erko og den enarmede briten Ralph Burns! De tar opp jakten i et falkelignende elektrisk fly med de mest fantastiske egenskaper.

En påfallende aktuell bok. Trusselen fra terrorister mot Europas hovedsteder har ikke forandret seg så mye på 100 år.

Mer om boken – bestill her

 

 

JONAS FJELD-SERIEN 5 – Den gylne pest

Av Øvre Richter Frich – 170 sider – Ny omslagsillustrasjon Lars Laumann

Med en sinnrik plan forsøker anarkisten Jacques Delma å velte de internasjonale finansinstitusjoner – med ekte gull. Jonas Fjeld blir kalt til London for å hjelpe Bank of England… Bokens «grand finale» på Tofteholmen i indre Oslofjord mangler sidestykke i norsk litteratur.

Frichs geniale plott er ett av seriens absolutt beste! Bokens fokus på sabotasje mot finansmarkedene virker på flere måter svært aktuell.

Mer om boken – bestill her

 

JONAS FJELD-SERIEN 6 – I sølvlandets natt

Av Øvre Richter Frich – 190 sider – Ny omslagsillustrasjon Jørgen Nordlie

En norsk minister blir kidnappet av en meksikansk bande med selveste Emiliano Zapata i spissen! En handlingsrammet norsk regjering får råd av Kong Haakon om å kontakte Jonas Fjeld…

I denne internasjonale thrilleren ligger det mye samfunnssatire innbakt. Det meste er gjenkjennbart i dag, over 100 år senere.

Mer om boken – bestill her

Bestill rett fra oss i vår enkle og sikre nettbutikk!

Legg merke til: https, den grønne hengelåsen og «Secure» betyr at siden er kryptert og sikker å handle på!
Du kan betale med PayPal eller de fleste kredittkort som VISA, Mastercard osv.

* Vi benytter oss av Posten/Bring til forsendelser og forholder oss til deres leveringsvilkår. Vi sender foreløpig kun til Norge.

 

HOLD DEG OPPDATERT: