Manusforespørsler

MANUSINNLEVERING

Vi ønsker velkommen nye serieideér til Dr. Spruce Books. Vi leter etter tidligere upubliserte, godt skrevne fortellinger av forfattere som er interessert i å engasjere leserne gjennom de unike mulighetene seriepubliseringen gir. Alle gode ideer vil bli vurdert nøye.

Vennligst les nøye og følg anvisningene under:

  • FØRSTE SEND OSS ET ENSIDERS FORESPØRSEL/INTRO BREV.
  • HVIS DETTE VIRKER INTERESSANT, VIL DU BLI KONTAKTET AV OSS.
  • VI VIL DERETTER BE OM ET MER DETALJERT MANUS:
  • Manuskriptet må være rundt 40 sider av den første boken/episoden i serien.
  • Du må også sende inn et kort synopsis (maks 1 side pr. bok) som beskriver de første 5 bøkene i serien, og en setning (maks 200 bokstaver) som beskriver det grunnleggende konseptet til serien.
  • Manuskripter i følgende språk vil bli akseptert: Engelsk, Norsk, Dansk.
  • Alt innsendt materiell må være digitalt. (PDF)
  • Alle innleveringer må sendes til query@doctorsprucebooks.co.uk
  • IKKE SEND OSS MANUSKRIPTER FØR VI HAR KONTAKTET DEG .

HVA EN FORSPØRSEL/INTROBREV?
Et introbrev er en ensiders presentasjon, som introduserer deg og bokserien din. Det er det hele. Ingenting mer, eller mindre. Det er ikke en CV. Det er ikke saga om livet ditt som en fremadstormende forfatter. Det er iKKE mer enn en side.

En introbrev har tre konsise avsnitt: «hook», mini-sammendrag, og forfatterbiografi. Et introbrev er ment å lokke fram en invitasjon til å sende prøvekapitler eller hele manuskriptet til oss. Hold det enkelt. Hold deg til tre avsnitt. Målet er å få oss til og ville finne ut mer om konseptet ditt.

«HOOK»: En «hook» er en kortfattet, én setnings slagord for boken/bok-serien. Poenget er å få oss til å bite på denne kroken.

ET MINI-SYNOPSIS: Dette er beskrivelsen av den grunnleggende konseptet av bokserien.

DIN SKRIVEBIO: Dette vil være en oppsummering av dine skriftlige arbeider. Dette inkluderer publiserte arbeider, men kan også inneholde en beskrivelse av din Internett-basert skriftlige aktivitet som en populær blogg osv.

Som en seriebokforfatter vil du være nødt til å produsere innhold på en jevnlig basis. Du vil også engasjere deg med leserene.

Comments (0)

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*