Presseside NO 2

Presseside for Dr. Spruce Books:

Her vil du finne følgende informasjon:

  • Pressemelding
  • Forfatterinformasjon
  • Forfatterportrett
  • Bokomslag
  • Leseeksemplar av boken

Aktuell utgivelse (15.06.2017)

ILDAHL-SERIEN 1, 2, 3 
av Eirik Ildahl

God lesing!
Med vennlig hilsen
Dr. Spruce Books

Spørsmål? Kontakt: christian@drsprucebooks.com

 

PRESSEMELDING (pdf):

Pressemelding_ILDAHL-SERIEN_123_2017.pdf

OM BØKENE:

ILDAHL 1, 2, 3 – så lett som bare det?
Nå som papirutgaver!

Hva er ILDAHL-SERIEN?
Eirik Ildahls serie med seg selv i de mest fantastiske roller er fornøyelig lesing.
– En passe dose bekjennelseslitteratur og en stor dose fri fantasi, gir oss de ultimate “skryte og juge historiene”. Ildahls presise sjangerlek har ingen grenser. En ting er sikkert: Det tar alltid av.
Med en komplett trilogi ser vi tydelig Eirik Ildahls prosjekt. – All den grenseløse fantasien som Ildahl må tøyle i sin jobb som manusmekaniker i tv-såper som Hotell Cæsar, slippes løs i fantastiske fortellinger. Inspirert av bekjennelses-litteraturens navlebeskuende blikk setter Ildahl opp scenarier som utspiller seg alle andre steder enn hjemme ved kjøkkenbenken.

DETTE HAR HENDT:
Her er et raskt resymé av bøkene i serien.

ILDAHL-SERIEN 1 – Dødehavets Neptun 
Bli med på en Afrikatur langt forbi mørkets hjerte.
Det hele starter som en uskyldig visitt til en gammel diplomatvenn stasjonert i Kampala. En betydelig mengde diamanter og dop av den sjelsutvidende typen fører ham ut på et metafysisk eventyr vi sjelden har sett maken til.
Ildahls manglende moral, samt evne til å la seg drive med mulighetene, gjør reisen inn i Afrikas dypeste jungel til en uforutsigbar fest. Vi møter magiske pygméer, polsk-indiske skjønnheter og blir overført til andre dimensjoner! Ildahl utfordrer tilslutt universets samlede åndsmakt, men oppdager at det ikke blir noen lett match. Klarer han omsider å ta seg sammen når det er hele menneskehetens skjebne som står på spill?.

ILDAHL-SERIEN  2 – Caligulas sirkus
Finnes det norske forfattere som jobber for PST?
I ILDAHL-SERIEN 2 hevder Eirik Ildahl at han jobber for PST og begår de grusomste forbrytelser i et misforstått forsøk på å forsvare fedrelandets interesser. På sin fuktige flukt gjennom Europas lysskye miljøer ser han sitt snitt til å ta plass i kardinalkollegiet i Roma, men forspiller alle sjanser ved å involvere seg med den italienske mafiaen og en sekt av geistlige djeveldyrkere.
For de som har lest Dan Brown, Knausgård eller en hvilken som helst norsk gjennomsnittskrim, er Ildahls sjangerlek fornøyelig lesing. I Eirik Ildahls svar på den Knausgårdske bekjennelseslitteraturen, er det ikke hverdagsslitet som får fokus – Ildahl havner i de mest fantastiske situasjoner og i Romas eldgamle kloakk møter han intet mindre enn en neandertaler – fra Bærum!

ILDAHL-SERIEN  3 – Demonen fra stjernene
Tilbake til fremtiden på hallusinogener.
I “Demonen fra stjernene” får Eirik Ildahl uante evner i et møte med blå brennmaneter. Vi dras med på et fantastisk eventyr hvor forfatteren er innom Hamar, Los Angeles, Paulsenkaia, en sydhavsøy og et russisk Oslo som i 2027 blir styrt av guvernør Støre… Hva jakter han egenlig på? – Seg selv selvfølgelig.

 

OM FORFATTEREN
Eirik Ildahl har skrevet serier som: Fantomet, Donald Duck, James Bond, Knut Gribb, Hotell Cæsar og mange flere!
Ildahl har vært forfatter på heltid siden 1981. Han har skrevet en rekke manus for norske og internasjonale filmer, prisbelønte tegneserier, en ungdomsroman og har jobbet som journalist. Eirik Ildahl har også vært styremedlem i Norske Dramatikeres Forbund, Norsk filminstitutt og Rivertonklubben.

 

FORFATTERPORTRETT:

BOKOMSLAG:

ANMELDEREKSEMPLAR:

PAPIRUTGAVER

Kontakt forlaget: christian@drsprucebooks.com

PDF (til alle formål)
Ikke tilgjengelig akkurat nå…

EPUB (til iPad, iPhone, Mac, samt flere andre lesebrett)
Ikke tilgjengelig akkurat nå…

MOBI (til Kindle)
Ikke tilgjengelig akkurat nå…