Nå kommer Flyvefisken! Vinn en omdiskutert ebok denne helgen!

Nå kommer Flyvefisken! Vinn en omdiskutert ebok denne helgen!
september 9, 2016 Dr. Spruce

Kommer 15. september!

DENNE HELGEN GIR VI BORT 5 SPLITTERNYE E-BØKER!

drs_cover_jf_380_7

JONAS FJELD-serien 7
Flyvefisken
av Øvre Richter Frich
Genre: Spenning, eventyr, krim
Lengde: 45 404 ord – 4 t 

Da Flyvefisken kom i 1914 hadde den undertittelen: Roman fra verdenskrigen 1921.
Frich maler et fremtidsscenario hvor verdenskrigen begynner på Norges dørstokk. Russland, Tyskland og England er alle interessert i å befeste Kristiansand.
Men Norge lar seg ikke pelle på nesen slik stormaktene tror – Jonas Fjeld er på saken. Den geniale finske dvergen Illmari Erko har konstruert en flyvende ubåt og et lydløst sprengstoff. Vi sier ikke mer!

I beste Jules Verne stil lar Øvre Richter Frich fantasien dra avgårde i dette spennende eventyret lagt noen år frem i tid. Ilmari Erkos hyperavanserte flyvende ubåt går på elektrisk energi og inneholder mange tekniske finesser, som ville vært banebrytende den dag i dag. Frichs grep med å skrive handlingen litt inn i fremtiden gir han store friheter i forhold til historiske fakta, som han elegant fletter inn i handlingen. Et scenario der Russland bruker deler av Norge i et internasjonalt spill er jo påfallende aktuelt også idag.


Alt du trenger å gjøre er og legge inn navn og epost adresse under. De fem første vinner en splitterny e-bok!*

LEGG INN DITT NAVN OG E-POST HER:

*  Boken kommer 15.09.2016. Vinnere får beskjed. E-boken kan lastes ned i iBookstore og leses på alle enheter med Apple iBooks.

 

MER INFORMASJON OM HELE SERIEN FINNER DU HER:

JONAS FJELD-SERIESIDE