Jonas Fjeld-serie konkurranse! Vi gir bort 10 splitter nye e-bøker

Jonas Fjeld-serie konkurranse! Vi gir bort 10 splitter nye e-bøker
februar 18, 2016 Dr. Spruce

JF_Samle_header_small

VI GIR BORT 10 e-bok eksemplarer av vår splitter nye utgivelse: JONAS FJELD-serien 1 – De knyttede never! 

JF1-s_web_thumb

Alt du trenger å gjøre er å like (og gjerne dele) vår nye Jonas Fjeld-serie side på Facebook. Vi trekker ut 10 vinnere søndag den 21.02. Vinnerene blir kontaktet.

Lik Facebook siden her

Første episode av den omdiskuterte Jonas Fjeld-serien er i salg nå! 

«Bøkene er hinsides all fornuft, i beste forstand, og bør leses med åpent sinn og med smil om munnen. Er de lærerike eller oppbyggelige? Absolutt ikke. Men ærlig talt, gi meg Jonas Fjeld fremfor dagens krimhelter når som helst!»

– Øvre Richter Frichs biograf Christopher Hals Gylseth

Boken koster 99kr og er i salg her:

02_ebok_logo_screen_positiv_rgb_small-1

ibookstore


 

Lurer du på hva Jonas Fjeld-serien er?

OM SERIEN   

Jonas Fjeld-serien er en norsk eventyrserie i 21 episoder skrevet av Øvre Richter Frich i perioden 1911 – 1935. Hovedpersonen er den solide nordmannen dr. Jonas Fjeld. Norges første superhelt kan sammenlignes med Doc Savage, James Bond eller Batman, men kom til verden lenge før dem. Han er nordisk av utseende, med isblå øyne og stål i ben og armer. Av yrke er han kirurg, men en sterk motvilje mot sedat vanetenking og statusjag, får han til å stille seg på utsiden av samfunnet. Jonas Fjeld trenger spenning langt utover det et vanlig borgerlig liv kan tilby!

Etterhvert forandrer Fjelds rolle seg fra å være en samfunnsmotstander til å bli en samfunnsbeskytter. Han er stadig vekk på oppdrag rundt i verden og rydder opp i uhumskheter i både naturlig og overnaturlig form.

De 21 bøkene i Fjeld-serien er til dels svært velskrevne, med utrolige oppfinnelser og eventyrlige episoder. Vi følger Jonas Fjeld over hele verden, til Argentina, Peru, Sibir, Mexico, USA og det meste av Europa inkludert Åland. Vi får kjøre flygende ubåter, møte udødelige inka-dverger, lytte til forheksende panfløytemusikk, finne opp gull, avverge første verdenskrig, delta i diverse blodige revolusjoner og bekjempe en rekke anarkister, syndikalister og kommunister.

Serien ble en umiddelbar suksess. De Knyttede Never fikk strålende kritikker og solgte i store opplag. De etterhvert 21 bøkene om Jonas Fjeld, ble oversatt til flere språk og har blitt utgitt flere ganger. Den komplette serien ble sist utgitt som frittstående bøker av Helge Erichsens forlag i 1965-67.