ILDAHL 1, 2, 3 nå på papir!

ILDAHL 1, 2, 3 nå på papir!
juni 7, 2017 Dr. Spruce

«Pulpfiction 2.0»

– Øyvind Holen – D2

Nå kan du bestille ILDAHL 1,2,3 på papir rett fra Dr. Spruce Books!

HVA ER ILDAHL-SERIEN?

Eirik Ildahl har tilsynelatende levd et tilbaketrukket, borgelig liv på Oslo vest. Nå letter han for første gang på sløret om sine dunkle eventyr. Det viser seg at Ildahl har vært smugler, PST-agent, svindler, reformator og oppdagelsesreisende!

Eirik Ildahls serie med seg selv i de mest fantastiske roller er fornøyelig lesing. – En passe dose bekjennelseslitteratur og en stor dose fri fantasi, gir oss de ultimate “skryte og juge historiene”. Ildahls presise sjangerlek har ingen grenser. En ting er sikkert: Det tar alltid av.

All den grenseløse fantasien som Ildahl må tøyle i sin jobb som manusmekaniker i tv-såper som Hotell Cæsar, slippes løs i hemningsløse fortellinger. Inspirert av bekjennelses-litteraturens navlebeskuende blikk setter Ildahl opp et scenario som utspiller seg alle andre steder enn hjemme ved kjøkkenbenken.


ILDAHL-SERIEN 1 – Dødehavets Neptun
Av Eirik Ildahl – 232 sider

Det hele starter som en uskyldig visitt til en gammel diplomatvenn stasjonert i Kampala. En betydelig mengde diamanter og dop av den sjelsutvidende typen fører oss ut på et metafysisk eventyr vi sjelden har sett maken til.

Ildahls manglende moral, samt evne til å la seg drive med mulighetene, gjør reisen inn i Afrikas dypeste jungel til en uforutsigbar fest. Vi møter magiske pygméer, polsk-indiske skjønnheter og blir ført over i andre dimensjoner!

Kun 149 kr

 


ILDAHL-SERIEN 2 – Caligulas sirkus
Av Eirik Ildahl – 252 sider

Eirik Ildahl begår de grusomste forbrytelser i et misforstått forsøk på å forsvare fedrelandets interesser. På sin flukt gjennom Europas lysskye miljøer ser han sitt snitt til å ta plass i kardinalkollegiet i Roma, før han forviller seg ned i byens kloakk hvor han møter en ekte neandertaler – fra Bærum…

Kun 169 kr

 


 

ILDAHL-SERIEN 3 – Demonen fra stjernene
Av Eirik Ildahl – 252 sider

I “Demonen fra stjernene” får Eirik Ildahl uante evner i et møte med blå brennmaneter. Vi dras med på et fantastisk eventyr hvor forfatteren er innom Hamar, Los Angeles, Paulsenkaia, en sydhavsøy og et russisk Oslo som i 2027 blir styrt av guvernør Støre… Hva jakter han egenlig på? – Seg selv selvfølgelig.

Kun 169 kr

 


HVA SIER FOLK OM ILDAHL-SERIEN?

«Fantasi på høygir!» – Hamar Arbeiderblad 

Les Geir Vestads omtale i Hamar Arbeiderblad (PDF)

«Pulp fiction 2.0»  – Øyvind Holen – D2

Les Øyvind Holens omtale i D2

Les hele Øyvind Holens omtale her


 

HAR DU LYST TIL Å LESE ILDAHL MED EN GANG – Prøv en av våre e-bøker:

ILDAHL-SERIEN 3 
av Eirik Ildahl

DRS_cover_Ildahl_s3_no_380

NY BOK FRA EIRIK ILDAHL

PRØVELES ELLER KJØP HER:
02_ebok_logo_screen_positiv_rgb_small-1

ibookstore

 


ILDAHL-SERIEN 2
av Eirik Ildahl

PRØVELES ELLER KJØP HER:
02_ebok_logo_screen_positiv_rgb_small-1

ibookstore


ILDAHL-SERIEN 1
av Eirik Ildahl

PRØVELES ELLER KJØP HER:
02_ebok_logo_screen_positiv_rgb_small-1

ibookstore

 


 

HOLD DEG OPPDATERT: