Hvor bodde egentlig Jonas Fjeld?

Hvor bodde egentlig Jonas Fjeld?
februar 22, 2016 Dr. Spruce

Jonas_Fjeld_hus

DET GAMLE HUSET I HOMANSBYEN
Høyt oppe i Homansbyen ligger det et lite trehus i en hage. Det er på alle kanter omgitt av moderne murgårder som gjør sitt beste for å klemme den lille, uanseelige villaen mellom grove, kompakte murflater.
Det er ingen hygge ved huset. Det ser lukket og fiendtlig ut. Hagen er et villnis av naturens tilfeldigheter. Men den lille eiendommen har en herlighet: et kraftig stakitt av støpejern med høye, tynne pigger som stiller store krav til en nysgjerrig ungdoms dødsforakt. Ingen port har en slik lås. Det er et helt moderne arbeid, og en kjenner ville ha stanset forundret overfor den blanke stålplaten uten nøkkelhull og uten håndtak… (Fra De knyttede never)

Slik beskriver Øvre Richter Frich Jonas Fjelds hus. Kan han ha hatt huset på bildet som modell? Mange ting sammenfaller bra. (Bilde er tatt fra Underhaugsveien i Oslo)

Under Jonas Fjelds hus i bøkene befinner det seg et hemmelig verksted og laboratorium, ikke ulikt Bruce Waynes “batcave” i Batman. Hvem vet hva som befinner seg bak den høye muren?

SJEKK UT VÅR NYE JONAS FJELD OVERSIKTS-SIDE MED MER NYTTIG OG UNYTTIG INFO:

 

E-BOKEN ER I SALG NÅ!

JF1-s_web_thumb

JONAS FJELD-serien 1
De knyttede never

02_ebok_logo_screen_positiv_rgb_small-1

ibookstore

 

HOLD MEG OPPDATERT OM JONAS FJELD-SERIEN:

Comments (0)

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*