Forhåndsbestill ILDAHL 3 idag – Kun 99kr

Forhåndsbestill ILDAHL 3 idag – Kun 99kr
juni 11, 2016 Dr. Spruce

BLÅ BRENNMANETER VIL FÅ EN NY MENING I SOMMER!

Kommer 22. juni!

ILDAHL-SERIEN 3 
Demonen fra stjernene

DRS_cover_Ildahl_s3_no_380

“Tilbake til fremtiden” på hallusinogener!

FORHÅNDSBESTILL BOKEN HER:

ibookstore

OM SERIEN
Film- og tv-forfatter Eirik Ildahl har tilsynelatende levd et tilbaketrukket, borgerlig liv på Oslo vest, men i lLDAHL-SERIEN avslører han sin ukjente virksomhet som smugler, PST-agent, svindler, reformator og oppdagelsesreisende m.m!
I ILDAHL 3 – får begrepet tidsklemma nye dimensjoner.

I dypet av Kiddsgruven, tre kilometer under bakken, har Ildahl en skjellsettende opplevelse med nynning som gir plutselige assosiasjoner til hendelser i hans barndoms ferieparadis på Hankø i 1965. Ildahls forsøk på å forstå disse mystiske tildragelsene tvinger ham til å gå tilbake til sin bohemtilværelse i miljøet rundt Club 7 som ung mann, og leder ham så med naturnødvendighet videre til syntetiske rusmidler, nynazistiske attentater på 80-tallet og en utslettelse av store deler av hovedstadens befolkning i 2027. Gjennom det hele lengter Ildahl sårt tilbake til de syv årene han tilbrakte – eller kanskje ikke tilbrakte – på en øde koralløy med araberprinsessen Nayifa. Er det rart familien føler seg forsømt?

Dette, den myteomspunne granatmannen, fordeler og ulemper med blå brennmaneter og mye mer kommer i ILDAHL-SERIEN 3, årets definitive sommerferielektyre.

OM FORFATTEREN
Eirik Ildahl har skrevet serier som: Fantomet, Donald Duck, James Bond, Knut Gribb, Hotell Cæsar og mange flere!
Ildahl har vært forfatter på heltid siden 1981. Han har skrevet en rekke manus for norske og internasjonale filmer, prisbelønte tegneserier, en ungdomsroman og har jobbet som journalist. Eirik Ildahl har også vært styremedlem i Norske Dramatikeres Forbund, Norsk filminstitutt og Rivertonklubben.
Eirik Ildahl er i gang med ytterligere en fantastisk bokserie for Dr. Spruce Books.

Hva er ILDAHL-SERIEN?
Såpe-forfatter Eirik Ildahls dunkle dobbeltliv.
Eirik Ildahls serie med seg selv i de mest fantastiske roller er fornøyelig lesing. – En passe dose bekjennelseslitteratur og en stor dose fri fantasi, gir oss de ultimate “skryte og juge historiene”. Ildahls presise sjangerlek har ingen grenser.
En ting er sikkert: Det tar alltid av, Eirik Ildahl nekter seg ingenting. Med den 3. boken i ILDAHL-SERIEN ser vi tydelig Eirik Ildahls prosjekt. All den grenseløse fantasien som Ildahl må tøyle i sin jobb som manusmekaniker i tv-såper som Hotell Cæsar, slippes løs i en hallusinogen badtrip. Inspirert av bekjennelses-litteraturens navlebeskuende blikk setter Ildahl opp et scenario som utspiller seg alle andre steder enn hjemme ved kjøkkenbenken.

DETTE HAR HENDT:
Her er et raskt resymé av de to foregående bøkene i serien.

ILDAHL-SERIEN 1: 
Bli med på en Afrikatur langt forbi mørkets hjerte.
Det hele starter som en uskyldig visitt til en gammel diplomatvenn stasjonert i Kampala. En betydelig mengde diamanter og dop av den sjelsutvidende typen fører ham ut på et metafysisk eventyr vi sjelden har sett maken til.
Ildahls manglende moral, samt evne til å la seg drive med mulighetene, gjør reisen inn i Afrikas dypeste jungel til en uforutsigbar fest. Vi møter magiske pygméer, polsk-indiske skjønnheter og blir ført over i andre dimensjoner! Ildahl utfordrer tilslutt universets samlede åndsmakt, men oppdager at det ikke blir noen lett match. Klarer han omsider å ta seg sammen når det er hele menneskehetens skjebne som står på spill?.

DRS_cover_Ildahl_s1_no_380

PRØV ELLER KJØP HER:

02_ebok_logo_screen_positiv_rgb_medium-1

ibookstore  Kindle_logo_46  amazon-logo-crp_46

 


ILDAHL-SERIEN  2: 
Finnes det norske forfattere som jobber for PST?
I ILDAHL-SERIEN 2 begår Eirik Ildahl de grusomste forbrytelser i et misforstått forsøk på å forsvare fedrelandets interesser. På sin fuktige flukt gjennom Europas lysskye miljøer ser han sitt snitt til å ta plass i kardinalkollegiet i Roma, men forspiller alle sjanser ved å involvere seg med den italienske mafiaen og en sekt av geistlige djeveldyrkere.
For de som har lest Dan Brown, Knausgård eller en hvilken som helst norsk gjennomsnittskrim, er Ildahls sjangerlek fornøyelig lesing. I Eirik Ildahls svar på den Knausgårdske bekjennelseslitteraturen, er det ikke hverdagsslitet som får fokus – Ildahl havner i de mest fantastiske situasjoner og i Romas eldgamle kloakk møter han intet mindre enn en neandertaler – fra Bærum!

DRS_cover_Ildahl_2_no_380

PRØV ELLER KJØP HER:

02_ebok_logo_screen_positiv_rgb_medium-1

ibookstore  Kindle_logo_46


Mer informasjon om ILDAHL-SERIEN her:

ILDAHL-SERIE SIDE

 

Hold meg oppdatert om ILDAHL-SERIEN: