FÉØY – En knalldebut!

FÉØY – En knalldebut!
juni 7, 2018 Dr. Spruce

Vi er stolte av å kunne presentere en debutant som drastisk drar ned gjennomsnittsalderen på Dr. Spruce Books forfattere!

Den 19 år gamle Sebastian Graf Stenberg har skrevet Féøy – et knippe serienoveller!

Forfatteren har vokst opp på øya Føynland utenfor Tønsberg. Han har kommet seg gjennom en friksjonsfri barndom i et ressurssterkt miljø.

Føynland – eller Féøy som øya opprinnelig ble kalt – er det nærmeste vi kommer et slags Florida i Norge, med høy sigarføring, store villaer, store biler, store båter og folk. Det er under denne overflaten Sebastian Graf Stenberg tar oss i Féøy.

Forfatteren hadde ikke lest en eneste bok, ikke en gang Zlatan-boka, før han 19 år gammel kom inn på Westerdals tekstlinje i Oslo. Hans tekster fremstår derfor som friske og uforstyrret av for mange referanser. Men de er ikke uten en poetisk sjarm og gir oss et fint innblikk i en verden vi sjelden hører noe fra. Sebastian Graf Stenberg er et utvilsomt skrivetalent.

Forfatteren har latt seg inspirere av tv-serietankegang da han begynte å skrive novellene. Han ønsket å bygge opp et serieunivers der novellene er scener arrangert i episoder. Féøy er tenkt som en pilot-episode i en slik serie og foreligger nå som e-bok! Sebastian lager også filmer av noen av novellene som blir publisert på YouTube.

Det blir spennende å følge forfatteren videre!

Féøy

av Sebastian Graf Stenberg

LAST NED BOKEN GRATIS HER:
02_ebok_logo_screen_positiv_rgb_medium-1
ibookstore

HISTORIEN:
Uten å ha lest en eneste bok, ikke en gang Zlatan-boka, kom 19 år gamle Sebastian Graf Stenberg inn på Westerdals tekstlinje. Han har vokst opp i en ressurssterk familie, men har aldri vært komfortabel i dress.

Féøy er en samling serienoveller som baserer seg på forfatterens nylig avsluttede barndom. – Tilbakeblikk på en barndom er ofte synonymt med mobbehistorier, et stort sosialt- og mentalt press, og andre kjipe ting. Skildringen av den friksjonsfrie barndommen på øya i Oslofjorden er ikke slik. – Likevel gir den oss et svært interessant innblikk i en verden vi sjelden hører noe fra.

Féøy – serienoveller er Sebastian Graf Stenbergs eksamensoppgave til Westerdals tekstlinje juni 2018, og hans debut som forfatter.

Boken kan lastes ned gratis i alle norske e-bokhandlere og iBookstore.


Se resten av Féøy filmene her:

https://www.youtube.com/channel/UCPKCHmOdMAHc7RnNyzCVbHg

Forfatter Sebastian Graf Stenberg