Endelig er den her! ILDAHL 3 – Demonen fra stjernene som paperback

Endelig er den her! ILDAHL 3 – Demonen fra stjernene som paperback
desember 8, 2016 Dr. Spruce

Kjøp nå og få boken i god tid før jul!

DRS_cover_Ildahl_s3_no_380
ILDAHL-SERIEN 3
Demonen fra stjernene
av Eirik Ildahl
Paperback 247 sider

KUN 149 kr

 

Sagt om ILDAHL-SERIEN:
“Pulp fiction 2.0”  – Øyvind Holen – D2
“Fantasi på høygir!” – Hamar Arbeiderblad 

HISTORIEN
Eirik Ildahls serie med seg selv i de mest fantastiske roller er fornøyelig lesing. – En passe dose bekjennelseslitteratur og en stor dose fri fantasi, gir oss de ultimate “skryte og juge historiene”. Ildahls presise sjangerlek har ingen grenser.
En ting er sikkert: Det tar alltid av, Eirik Ildahl nekter seg ingenting. Med den 3. boken i ILDAHL-SERIEN ser vi tydelig Eirik Ildahls prosjekt. All den grenseløse fantasien som Ildahl må tøyle i sin jobb som manusmekaniker i tv-såper som Hotell Cæsar, slippes løs i en hallusinogen badtrip. Inspirert av bekjennelses-litteraturens navlebeskuende blikk setter Ildahl opp et scenario som utspiller seg alle andre steder enn hjemme ved kjøkkenbenken.

I “Demonen fra stjernene” får Eirik Ildahl uante evner i et møte med blå brennmaneter. Vi dras med på et fantastisk eventyr hvor forfatteren er innom Hamar, Los Angeles, Paulsenkaia, en sydhavsøy og et russisk Oslo som i 2027 blir styrt av guvernør Støre… Hva jakter han egenlig på? – Seg selv selvfølgelig.

BOKINFO
ILDAHL-SERIEN 3
Demonen fra stjernene
(Paperback – norsk utgave)
av Eirik Ildahl

Genre: Action, adventure, thriller, sci-fi, røverroman

Length: 77 029 ord – ca. 6 t lesing
DRS_PAGE_time_ds_6t