Donna Francesca – Ny bok i Jonas Fjeld-serien er ute nå!

Donna Francesca – Ny bok i Jonas Fjeld-serien er ute nå!
januar 13, 2017 Dr. Spruce

DONNA FRANCESCA er nå i salg i alle norske ebokhandlere og iBookstore!

“Bøkene er hinsides all fornuft, i beste forstand, og bør leses med åpent sinn og med smil om munnen. Er de lærerike eller oppbyggelige? Absolutt ikke. Men ærlig talt, gi meg Jonas Fjeld fremfor dagens krimhelter når som helst!”
Christopher Hals Gylseth

DONNA FRANCESCA
av Øvre Richter Frich
Genre: Spenning, eventyr, krim
Lengde: 47 272 ord – 4 t lesing 

PRØVELES ELLER KJØP HER:

02_ebok_logo_screen_positiv_rgb_small-1

ibookstore

NY OPPDATERT UTGAVE 2017
Med forord av Øvre Richter Frichs biograf, Christopher Hals Gylseth

Den freidige argentinske superkvinnen Donna Francesca – en av Jonas Fjeld-seriens sterkeste kvinneskikkelser – møter Fjeld tilfeldigvis på gaten i Stockholm. Det blir et intenst gjensyn etter mange års fravær. Ikke lenge etterpå står de sammen på barrikadene i Buenos Aires.
Argentina står på kanten av et blodig kupp ledet av “Slakteren fra Fray Bentos” og dvergen Demetrius. I en bok med mange usle menn, viser Donna Francesca en overlegen styrke, men helt usårbar er hun ikke.

“- Du er så kjølig mot meg, Johnny, sa hun og la sin lille hånd på hans arm. – Er ikke vi to fast knyttet til hverandre? Har ikke du reddet mitt liv? Og går du ikke med min amulett på halsen? Husker du hva gauchoene kalte deg? Kondoren, – den veldige hvite kondoren fra Cordilleras.”

Boken tar oss med til Buenos Aires for ca 100 år siden. Argentina var en av verdens ledene nasjoner, og Frich har helt klart en forkjærlighet for dette mulighetenes land. Det er også tydelig at han selv tilbrakte tid i landet og kjente Argentinas samtidshistorie. I denne smeltedigelen av skurker, laster og kulturer finner Frich sin egen vri. Han lar det bestående Argentina angripes av selvgode syndikalister som ikke levnes mye ære. Den bestående overklassen får også dårlig skussmål av Frich. Det er en veik gjeng. Det bare Donna Francesca som har den nødvendige styrke og mot. – Og Jonas Fjeld selvfølgelig.
Av bokens små rariteter kan nevnes: også her har Frich innført tigere i den Sør-Amerikanske jungelen! I tillegg har en av de mest kompromissløse norske motstandsmennene på Donna Francescas side, har fått navnet Eilert Sundt – Den norske husflidens og sosiologiens far.

Vil du holde deg oppdatert på Jonas Fjeld-serien:
LEGG INN DITT NAVN OG E-POST HER:

MER INFORMASJON OM HELE SERIEN FINNER DU HER:
JONAS FJELD-SERIESIDE