PIOTRS LOG episode 2 (e-bok – norsk)

PIOTRS LOG episode 2 (e-bok – norsk)

99 kr

Nyhet! Nå kan du kjøpe papirboken i vår nettbutikk

PRØV ELLER KJØP HER:

02_ebok_logo_screen_positiv_rgb_small-1

ibookstore  Kindle_logo_46  amazon-logo-crp_46

I EPISODE 2 er Dark Norse og mannskapet involvert i en hemmelig internasjonal operasjon som kommer ut av kontroll. En hel paradisøy er kapret, og situasjonen er fastlåst inntil Kaptein 12 gjør sitt trekk …

PIOTRS LOG – Episode 2
Til verdens ende (Norsk utgave)
by Piotr386

Genre: Action, Adventure, Thriller
Length: 30 585 words – 4 H reading

“Medrivende og høyst original” 
– Jon Michelet  (Author & master of sea adventures)

“Jeg elsker dette formatet: Seriebøker. Piotrs Log er en ekte pageturner”
– Ulrik I. Rolfsen (Author & creator of TV – serials)

PIOTRS LOG – Episode 2:
Til verdens ende

A piracy alert has been raised by the Maritime Security Centre.
Date of alert Alert type Location Latitude Longitude
: October 30, 2011
: Pirate Attack
: [735] INDIAN OCEAN 0610S 05110E : 0610S
: 05110E
Alert number 735 / 2011.
*** WARNING WARNING WARNING***
*** This vessel has been hijacked***
At 1002 UTC / 30 OCT 11 / a fishing vessel has been hijacked in position 0610S 05110E
While navigating in the region vessels are urged to op- erate at a heightened state of readiness, implement Self Protective (defensive) measures in accordance with Best Management. Merchant vessels are requested to report any suspicious activity to UKMTO Dubai.

1
Onsdag, 19. oktober 2011, 21:05 GMT +1
DET ER MEG. PIOTR. Jeg er tilbake. Har du savnet meg? Jeg er ikke på skipet. Jeg er i Lagos. På internett- kafé. Jeg føler meg KUURWA bra. Vi har akkurat utført et oppdrag. Det var et kjedelig oppdrag. Stressende og kjedelig. Vi flyttet noen produkter fra Angola til Nigeria. Noen ser på meg.

2
Onsdag, 19. oktober 2011, 21:35 GMT +1
Jeg har fortalt deg mange ganger: Min logg er ikke til- latt. Jeg kan ikke skrive til deg. Hvis de finner ut, vil de drepe meg.

3
Onsdag, 19. oktober 2011, 22:01 GMT +1
Kaptein 12. Vår genialny sjef. Han har vært borte i noen dager. Det er ikke likt han.
Offisiell forklaring: NEW BIZ.
Vet du hva jeg tror? Det er følelser. Sorry. Jeg mener babe, kjæreste, kvinne. Kapteinen møter en kvinne. Vi – mannskapet skulle ikke vite det. Jeg vet. Fordi jeg ble med Kapteinen. Jeg skulle hjelpe han. Passe på.
På Kapteinens ordre ble jeg med til kurwa luksury Hotel. Jeg kan ikke fortelle deg navnet på hotellet. Det var ved en liten lagune.
Det var kuuurwa NICE. Ikke at vi ikke lever fint. Du vet Onkel Bandit er nigeriansk. Og du vet hvorfor vi kaller han Bandit? Fordi han er en virkelig BIG TIME banditt. Han drev en svær bunkringsvirksomhet her i Nigeria før han kom til oss.
Han skaffet oss en privat villa på stranda. Jeg kan ikke fortelle deg hvor. Onkel Bandits menn holder øye med DARK NORSE. Vårt skip er skjult.
Vi har det bra. Alle trengte litt fast grunn under føttene. Jeg savnet lukten av land. Jeg ble så glad da jeg kjente lukten av planter. Fuktige, varme, råtne jungelplanter. Og brent tre. Og varm sand. Vi ble satt i land utenfor Big City Lagos. På stranda. Onkel Bandits gutter fraktet oss fra DARK NORSE til land i to hurtiggående RIBer. Chiefen ropte da han fikk sand under føttene.
– HVOR ER STRANDBAREN? GI MEG EN DRINK. Den gode tingen var: DETTE STEDET HADDE EN STRANDBAR.
Det var mørk natt da vi kom dit. Til Onkel Bandits luk- sne safehouse. Vi kunne se lysene fra villaen. Den hadde stort basseng med bambusbar. Og moderne fluktstoler. Alle krasjet rundt det krystallklare hvit-blå bassenget. Vi ropte:
– ØL.
– WHISKY.
– ISKALD VODKA.
En tjener skaffet oss drinker.
Plutselig så vi hvor kurwa MØKKETE vi var. I denne rene, hvite luksusen så vi ut som sea rats.
Vi var sea rats.
Vi trengte en pause. Kapteinen hadde forstått det. Han trengte også en pause.
Vi trengte å være fri. Fri fra jobb.
Er du fri? Spør du meg. Du lurer på hvorfor jeg kan gå rundt her i Lagos og ikke holde meg på DARK NORSE. Vel. Vi er alltid kurwa fri. Vi kan gjøre hva vi vil til sjøs. Men vi har ikke lov til å fortelle noen om DARK NORSE oppdrag. Ikke engang familien vår. Familiene våre tror vi er døde.
Å skrive denne loggen er ikke tillatt. Kaptein 12 vil drepe meg hvis han fant det ut. Men jeg må gjøre det. Hvis jeg ikke gjør det og dør, vil ingen vite hva som egen- tlig skjedde med meg. Jeg har skrevet så mye nå. Jeg kan ikke stoppe. Jeg kommer til å fortsette med denne loggen. Min logg. Piotrs LOGG.

<<< TILBAKE TIL SERIESIDE