PIOTRS LOG episode 1 (e-bok – norsk)

PIOTRS LOG episode 1 (e-bok – norsk)

99 kr

Nå kan du kjøpe papirboken i vår nettbutikk

PRØV ELLER KJØP HER:

02_ebok_logo_screen_positiv_rgb_small-1

ibookstore  Kindle_logo_46

For noen år siden stjal et multinasjonalt mannskap på 16 menn og kvinner en oljetanker utenfor Nigeria. Skipet fikk navnet “Dark Norse”. Ledet av den mystiske norske “Kaptein 12”, svindler de pirater på verdenshavene. De spiller et farlig spill …

Deres historie blir fortalt av en av mannskapet, en polsk matros kalt Piotr386.

Nå har de stjålet 750 000 fat med råolje fra en versting pirat. Det de ikke vet er hans onde plan for denne spesifikke lasten…

Er dette sant? Vi aner ikke. Er det morsomt? Vær trygg!

PIOTRS LOG – Episode 1
Dark Norse (Norsk utgave)
av Piotr386
Genre: Action, Adventure, Thriller, Dokumentar
Lengde: 29 837 ord – 4 t

“Medrivende og høyst original”  – Jon Michelet  (Forfatter og styrmann)

“Jeg elsker dette formatet: Seriebøker! Piotrs Log er en pageturner” – Ulrik I. Rolfsen (Forfatter og TV-serie skaper)

Goodreads: Sometimes I buy books just because they look good and have a reasonable price…”

1
Torsdag, 20. januar, 2011, 01:35 GMT +2
Dette er ikke en blogg. Dette er en LOG.

2
Søndag, 23. januar, 2011, 00:17 GMT +2 KAPITALNIE. GENIALNIE. REWELACYJNIE. Jeg tror det virker nå.
Jeg vet ikke sikkert. Hvis du leser dette. Vet DU. Kurwa. Jeg må gå.

3
Lørdag, 5. februar, 2011, 01:11 GMT +2
Jeg er på et skip.
Vi har ikke lov til noen kommunikasjon. Jeg HATER dette. Og jeg liker dette. Hvis du spør meg hvorfor? Da må jeg fortelle deg min historie.

4
Torsdag, 3. mars, 2011, 21:05 GMT +2
Hvis du spør om navnet på skipet. Kan jeg ikke fortelle deg det. Hvis du spør meg hvor vi er. Vil jeg ikke for- telle deg det. Dette er et hemmelig skip. All kommuni- kasjon styres av vår Kaptein. Alt vi ser er … Ingenting. Alt vi gjør er å jobbe. Jobbe. Jobbe. Jeg var lei av dette. Jeg laget mitt eget lille program. Jeg installerte det på komputeren i High Voltage rommet. Ingen kommer hit. Program kan sende ting til internett. Jeg vil fortelle mine venner/familie at jeg er i live. Jeg angrer på at jeg dro uten å si noe. Avskjeder var ikke lov. Alle tror vi er døde. Kurwa. Chiefen kommer. Straks tilbake.

5
Torsdag, 3. mars, 2011, 23:54 GMT +2
Vi stjal dette skipet. Vi stjal det fra de frajerow piratene som stjeler. Vår Kaptein er en god mann. Hans ideer er gode. Alle her støtter han. Han er en viking. Jeg kan fortelle deg så mye. Du spør hvorfor vi stjal en 80 000 DWT oljetanker? Easy. Vi bare gjorde det. Vi var lei av den råtne oljebransjen. Vi var lei av alt. Vi var lei av Verden. Det var så mange ting vi kunne gjøre. Det var så mange muligheter. Vi ville være FRI.

6
Fredag, 4. mars, 2011, 00:01 GMT +2
Det er problem når jeg snakker til deg. Jeg må være for- siktig. Kommunikasjon ikke tillatt. Kapteinen sier de kan finne oss. Bare Kapteinen kan kommunisere. Fra vårt Kommunikasjons Center. Kom-Center er veldig high-tech. Jeg har ingen tilgang til kurwa Kom-Center.
Jeg laget mitt eget lille program. Ingen kan spore meg. Hvis han likevel finner ut at jeg skriver. Vil jeg bli drept.

7
Mandag, 14. mars, 2011, 00:18 GMT +5
Jeg er tilbake. Vi har jobbet. La meg fortelle deg hva vi gjør:
Vi stjeler fra folk som stjeler.
Her er en liten historie:
Vi var like ved Malta. Kapteinen hadde hørt om et rus- sisk skip full av stjålet olje. Kapteinen har god intel/etter retning. Veldig bra faktisk. Noe olje skulle lastes over til et Gresk skip. Vi kom på natten. En fin natt. En storm bygget seg opp. Først lurte vi de kurwa grekerne. Feige faen. Vi sendte dem en falsk melding: KYSTVAKT PÅ AVTALT MØTESTED. VENNLIGST KOM TIL NYTT MØTESTED. De dro rett til ny falsk destinasjon. Vi holdt oss på det opprinnelige møtestedet. Det var en kullsvart natt rett off Malta. Været dårlig. Vår Kaptein er smart. Russisk skip kom. De trodde de lastet varer til det Greske skipet. HA HA HA. Vi tok lasten og forsvant ut i stormen.
Du spør kanskje: Er dette mulig? Selvfølgelig. Alt er SVART. Skipet er SVART. Forretningene er SVARTE. Oljen SVART. Natten SVART. Ingen arbeidslys tillatt. Ingen kommunikasjon tillatt. Man bare møtes i natten. Laster olje fra et skip til et annet. Seiler bort. Så selger man oljen til en internasjonal oiltrader. Ikke noe problem. Farvel russiske fuckers. Ha ha ha.

8
Mandag, 14. mars, 2011, 01:45 GMT +5
Kapteinen respekterer meg mer enn de andre dekksgutta. Vet du hvorfor? Fordi jeg er lik han. Jeg er ingen rumpeslikker. Og jeg er halvveis lik han. Ja. Jeg er halvt NORSK. Halvt POLAK. Jeg snakker norsk. Hvorfor? Jeg ønsket å snakke med min far. Han er død nå. Han var maskinsjef. Han hadde en annen familie. En norsk familie.

9
Mandag, 14. mars, 2011, 01:50 GMT +5
Dette skipet er min familie nå. Jeg liker min nye familie.

<<< TILBAKE TIL SERIESIDE