Jonas Fjeld 16: De udødelige dverger (e-bok)

Jonas Fjeld 16: De udødelige dverger (e-bok)

Kun 99kr

PRØVELES ELLER KJØP HER:

02_ebok_logo_screen_positiv_rgb_small-1

ibookstore

JONAS FJELD ER TILBAKE!
NY OPPDATERT UTGAVE
Med etterord av Øvre Richter Frichs biograf, Christopher Hals Gylseth

Den anerkjente professor Raymond St. Clair segner om og dør i Amazonas etter en strabasiøs ekspedisjon. Til alt hell i indianeren Paquais armer. St. Clair etterlater seg et testamente, en fantastisk hemmelighet og et smellvakkert barnebarn.
Paquai tilkaller sin gode venn Jonas Fjeld som straks drar til i et velskildret Lima for å undersøke saken! Her møter han utspekulerte skurker fra alle samfunnslag.
Ledsaget av den allsidige svarte tungvektsbokseren Kid Carson og den vakre Inez St. Clair drar Jonas Fjeld inn i jungelen i jakten på noen mystiske udødelige dverger. Det blir et utrolig eventyr av ypperste Frich-kvalitet! – En av seriens mest sentrale bøker.– Det ligger en liten dagbok i brystlommen min, sa han. – Ta den når jeg er død, og send den til en eller annen som kan fortsette hvor jeg slapp. Mitt navn, min adresse og mitt testamente finnes samme sted. Det er store ting som gjemmes i boken. Det er veien til et veldig mysterium.

JONAS FJELD-serien 16
De udødelige dverger
av Øvre Richter Frich
Genre: Spenning, eventyr, krim, røverroman
Lengde: 54 323 ord – 4 t

«Livat underholdningslitteratur. Artige gamle greier med innslag av uakseptable holdninger» – Knut Nærum

«Bøkene er hinsides all fornuft, i beste forstand, og bør leses med åpent sinn og med smil om munnen. Er de lærerike eller oppbyggelige? Absolutt ikke. Men ærlig talt, gi meg Jonas Fjeld fremfor dagens krimhelter når som helst!»Christopher Hals Gylseth

Du kan alltid lese et utdrag på ebok.no eller i iBookstore

Omslagsillustrasjon © Harald Damsleth / BONO 2018 – Restaurert utgave © 2018 Dr. Spruce Books

<<< TILBAKE TIL SERIESIDE